İlahiyat Haberİmam Hatip Lisesi İHL HABER

İmam hatip Meslek Dersi Öğretmenlerinin dikkatine

İmam hatip arapça öğretmenlerinin dikkatine:

İMAM HATİP ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK ARAPÇA HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİNİN 6. DÖNEMİ BAŞLIYOR

2009 yılından bu yana Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği ile Akdemistanbul’un işbirliğiyle düzenlenen Arapça Öğretmenlerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleri, bu yıl 6. dönem seminerleriyle yeniden başlıyor…

Dernek ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan hizmet içi eğitim seminerleri, 5 Aralık 2014 Cuma günü Fatih’teki genel merkezde başlayacak ve 15 Mayıs 2015 tarihine kadar 20 hafta boyunca devam edecektir.

İstanbul’daki İmam Hatip Liselerinde görev yapan Arapça öğretmenlerine yönelik düzenlenecek olan eğitimleri, Arapça dil öğretimi alanında uzman Filistinli ve Suriyeli hocalar koordine edecek, Silsiletü’l-Lisan eğitim setlerinin takip edileceği program boyunca pratik Arapça eğitimi üzerinde yoğunlaşılacaktır.

2014-2015 eğitim öğretim döneminde 70 kişilik kontenjanla sınırlı olan eğitimlerde başvurular, katılımcı öğretmenlerin Akdemistanbul’a bizzat başvurusu ile alınacak, telefon ve e-mail yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir. Başvuru esnasında seviye belirleme sınavı yapılacaktır. %70 devam şartı aranan seminerlerle İmam Hatip Okullarındaki Arapça öğretiminin daha kaliteli hale getirilmesi ve iletişimsel metotlarla derslerin işlenmesi hedefleniyor.

BAŞVURU ADRESİ İÇİN:
www.akdemistanbul.com.tr
www.akademidernegi.org.tr

İlgili Makaleler