Arapça Kitap Tanıtımları

Akdem Arapça Hikayeler 5 Kitap 1 CD

Kitap Satış Yeri: Arapcakitapevi.com

Çocuklar ve gençlerin Arapçayı en etkin ve en eğlenceli şekilde öğrenmeleri için AKDEM YAYINLARI’ndan CD Destekli Arapça Seslendirilmiş Hikayeler okurlarıyla buluştu. 

Sedir Yayın Grubuyla ortaklaşa yapılan proje kapsamında ana dili Arapça olmayanlar için özenle hazırlanmış 5 kitap ve 1 ses CD’sinden oluşan bu setle öğrenciler, yaz tatilini dil öğrenimi ile en etkili şekilde değerlendirebileceklerdir.

Ülkemizde Arapça öğretimi, genellikle pratik uygulamalardan uzak bir şekilde gerçekleştirilmekte, okul dönemlerinin ve derslerinin bitmesinden kısa bir süre sonra eğitim için harcanan tüm çabalar hızlıca etkisini kaybetmektedir.

Arapça öğrenmeye yeni başlayanların günlük kavram ve diyaloglara aşina olmaları, ayrıca dil birikimlerini daha ileri seviyelere taşımaları için işitsel ve görsel niteliklerde kapsamlı bir set hazırladık. Bu setle öğrenciler, yaz tatili boyunca hiç sıkılmadan Arapça becerilerini geliştirebilecekler ve yıl içerisinde elde ettikleri birikimi en etkin şekilde pekiştirebileceklerdir.

Günlük yaşantımızdan kesitler sunan bu kitaplarla öğrenciler, eğitim hayatı, alışveriş, ev ve aile, alışkanlıklar ve hobiler vb. hususlarla ilgili çeşitli cisim ve sıfatlara aşina olabileceklerdir.

Tamamı renkli ve resimli olan bu kitaplarla, öğrencilerimizin hem sıkılmadan Arapça öğrenebilmeleri hem de kitapların yanı sıra işitsel dil eğitimi için hazırlanan ses CD’si ile Arapça konuşma becerilerini en güzel şekilde geliştirebilmeleri için gerekli imkânlar hazır hale getirilmiştir.

Görsel ve işitsel açıdan özenle zenginleştirilmiş olan bu setle öğrencilere alternatif bir yaz eğitimi imkânı sunuyoruz. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimiz, bu setle Arapça bilgilerini pekiştirebilecek ve dil becerilerini daha da geliştirebileceklerdir.

Arapça birikiminizi yarı yolda bırakmamak ve yaz tatilinizi en doğru şekilde değerlendirebilmek için bu set tam sizin için…

İlgili Makaleler