Arapca Haberİlahiyat Haberİmam Hatip Lisesi İHL HABER

Arapça Öğrenenlere Burs İmkanı

Katar Üniversite’si bünyesinde bulunan Arabic for Non-Native Speakers Center her sene yurtdışından onlarca öğrenciye Arapça öğrenmesi için karşılıksız burs veriyor.

Bu program 1 yıl sürüyor. Öğrencilerin gidiş dönüş uçak bileti, kitap ücretleri, kaldıkları yurdun parası, günde üç öğün yemek vs hepsi üniversite tarafından karşılanıyor. Ayrıca aylık 500 riyal (400 TL civarı) bir harçlık da veriliyor.

Bu program 1 yıl sürüyor. Öğrencilerin gidiş dönüş uçak bileti, kitap ücretleri, kaldıkları yurdun parası, günde iki öğün yemek vs hepsi üniversite tarafından karşılanıyor. Ayrıca aylık 500 riyal (400 TL civarı) bir harçlık da veriliyor.

18 – 40 yaşları arasında en az lise mezunu bayan veya erkek herkes başvurabilir. Arap alfabesi ile aşina olmaları ve yönetim ile anlaşacak kadar İngilizce veya Arapça bilmeleri gerekiyor.

2016/2017 akademik yılı için basvurular 10 Ocak – 10 mart arası yapılıyor.

Basvuru linki: http://www.qu.edu.qa/artssciences/anns/ 

18 – 40 yaşları arasında en az lise mezunu bayan veya erkek herkes başvurabilir. Arap alfabesi ile aşina olmaları ve yönetim ile anlaşacak kadar İngilizce veya Arapça bilmeleri gerekiyor.

2016/2017 akademik yılı için basvurular 10 mart’ta bitecek..

İlgili Makaleler